17 marraskuuta 2019

Valtakunnallinen puhelinpäivystys- ja chat palvelee

Herkkispuhelin- ja chattiimin blogikirjoitus:

Ollaan kuulolla joka 2. torstai
Ensimmäisestä Herkkispuhelin- ja chatpäivystäjäkoulutuksesta (ks. blogipostaus aiheesta) Tampereella on kulunut noin puoli vuotta. Yhdistys on kouluttanut juuri, lokakuussa vielä lisääkin päivystäjiä, joten meitä on tällä hetkellä yhteensä seitsemän innokasta vapaaehtoista kuuntelijaa ja keskustelijaa.

Käytännössä olemme toistaiseksi saaneet aika vähän puheluita.  Tilanne meitä hieman ihmetyttää ja askarruttaa; eikö toimistamme vielä tiedetä tarpeeksi vai miksi puhelimet ei soi? Siksipä rupesimme nyt kirjoittamaan myös tänne pientä postausta asiasta.

Meitä on aina kaksi päivystäjää joka toinen torstai-ilta klo 17-19 välillä, joten kun toinen saa puhelun niin toinen voi ottaa seuraavan. Arvioitu puhelun pituus on keskimäärin 20-30 minuuttia. Lyhyempiä ja pidempiäkin on ollut, eli tarpeen mukaan mennään.

Puhuminen auttaa (melkein) aina, eli kun sinulla on tarvetta keskustella asioistasi, esimerkiksi erityisherkkyydestä, niin soita meille. Me toimimme nimettöminä ja luottamuksellisesti sekä tasavertaisesti kuunnellen ja keskustellen sekä keskittyen juuri sinun sanomaasi.

Chat


Chatissa on ollut vilkkaampaa, vaihdellen hieman kerroittain/aiheittain (joka kerta on siis oma aihe josta keskustellaan, max. 15 hengen ryhmässä). On ollut aiheita laidasta laitaan; erityisherkkä lapsi- erityisherkkä ja ikääntyminen, erityisherkkä työelämässä ja erityisherkkä fiilistelemässä syksyn tunnelmia, ym. Kiitos kaikille mukanaolleille chattaajille! Nimettömänähän chatissakin ollaan, jokainen itsekeksimällään nimimerkillä.  Meillä on ollut tosi antoisia keskusteluja, ihan ollaan tukaritkin voimaannuttu niistä:)
Tule sinäkin chattailemaan! Sekä puhelinpäivystyksen että chatin aikataulut ja chatin aiheet löytyvät facebook- sivuiltamme ks esim. tästä.Herkkis-Puhelimen numero on 03-2730900.
Kiva, kun soitit!

Herkkis-chat löytyy osoitteesta: tukinet.netKaikkea hyvää syksyysi! 💖


Terveisin

Herkkispuhelin- ja chatpäivystäjätiimi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti