31 elokuuta 2018

Äijälinnan kemut 15.7.2017 Jyväskylässä


Jäsenen blogikirjoitus:

Äijälinnan kemut 15.7.2017 Jyväskylässä


Tämmöistäkin on siis kokeiltu, hyväksi havaittu: eli herkkismiesten tapaaminen. Tämä itselleni koeversio tapahtui 15.7.2017 ja idea oli koota meitä erikoisia ja erilaisia HSP-miehiä kokoon, jakamaan elämänkokemusta toisillemme niin elämän kuin herkkyyden näkökulmista.

Minulle, introvertille, tuntemattomien ja tunnettujen miesten kutsuminen kotiini oli melkoista miekkailua itsesuojelun ja elämyshakuisuuden välillä, kunnes ajatus kypsyi tarpeeksi. Ja ei kus toimeen. Kutsu lähti herkkien miesten omassa Facebook-sivustolla tapahtumana liikkeelle ja kasaan saatiin otos erilaisia, erikoisia, ihania äijiä erilaisin elämäntilantein kokoon ja pitämään hauskaa maailmanparannuksen merkeissä ilman mitään erityistä ja ennalta suunniteltua.

Väkeä kokoontui 8 hemmoa, ja kaukaisin tuli vallan Helsingistä tänne Jyväskylään varta vasten – mahtavaa!

Mikään terapia tai vertaistukijuttu tämä ei ollut, vaan vertaistapaaminen. Johtuen ikähaitarista ja erilaisista elämäntilanteista keskustelut osin ajautuivat läpikäymään haasteellisia tilanteita niin työssä kuin yksityiselämässä. Facekeskustelujen perusteella tapaaminen avasi myös vähän muutenkin sanaista arkkua, ja tapaamisen jälkipuinti oli jälleen vähän hedelmää kantavaa. Lopputuloksena tästä:  tarpeen on tapaamiset ja varmasti vastaavia tapahtumia silloin tällöin muuallakin järjestää kuin täällä keskeisessä paikassa Suomea.Timo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti